ONTHULD: DE NIEUWE RANGE ROVER EVOQUE

Estimated reading time:  
1 minuut
Afbeelding

De nieuwe Range Rover Evoque is gelanceerd in het centrum van Londen met een levendige viering van de Londense cultuur.

Gasten uit de wereld van muziek, mode en fitness haalden op het evenement het uiterste uit de luxe en compacte SUV in viaducten, onderaardse gangen en tunnels.

Brits model en activiste Adwoa Aboah en acteur Luke Evans waren twee van de aanwezige sterren bij de onthulling van de nieuwe Evoque in de Old Truman Brewery in Shoreditch.

Maar de gasten werden niet alleen getrakteerd op de nieuwe Evoque. De unieke stijl van Londen werd gevierd met een optreden van dj's van de Boiler Room.

Het evenement, dat werd gepresenteerd door Adwoa, liet een aantal van de nieuwste vrouwelijke muziektalenten uit Londen voorbij komen, met de Engelse rapper Little Simz, zangeres Fatima en clubbing pioniers BBZ collective, die allemaal optraden op de avond. Een dj-set van Cooly G, de koninging van de bass en hyperdub, ronde de show af.

De volgende dag zorgde de bekende haarstylist Larry King voor de kick-off van de Evoque Experience met een droog-styling demonstratie, voordat chef-kok Jamie Oliver een masterclass gaf voor het maken van de perfecte Londense groenteburger.

Nadat hij de ingrediënten was gaan ophalen bij zijn favoriete plekken in Londen, bouwde Jamie zijn op Brick Lane geïnspireerde Bhaji Burger in een live cook-a-long sessie.

's Avonds werd zwaargewicht bokskampioen Anthony Joshua uitgedaagd door de Londense club Kobox. Het was een sessie die werd beschreven als ‘wanneer een vechtclub, een nachtclub ontmoet'.

Er waren schitterende displays van Range Rover partners Mulberry, Master & Dynamic, Zenith en Eyespace die allemaal hun op de Evoque geïnspireerde producten toonden.

Meer informatie