Anthony Joshua: train uw geest net zo goed als uw lichaam

Estimated reading time:  
5 minuten
Afbeelding

 

Boksster Anthony Joshua heeft een verrassend geheim voor succes gedeeld met Land Rover - Luxe en Performance SUV's. 

In een toespraak bij de lancering van de nieuwe Range Rover Evoque in Londen zei de bokskampioen in het zwaargewicht:

Ik heb in veel sport- en kleine auto's gereden, maar kreeg daar rugklachten van. Nu ben ik behoorlijk veeleisend en sinds ik grotere auto's koop, heeft dit mijn bokscarrière geholpen.

Anthony Joshua

 

De Britse vechtsportkampioen moet niet alleen op zijn lichaam letten. AJ is ook altijd op zoek naar nieuwe manieren om zijn geest te verbeteren.

Hij vertelt:  

“Wij hebben zoveel geluk in vergelijking met de generatie van mijn ouders die niet de luxe had van het internet om informatie te vinden. Daarom vind ik het niet moeilijk om mijn geest te stimuleren, want de informatie om te bestuderen ligt voor het oprapen.”

Thumbnail
Thumbnail

 

Naast het trainen van de geest, zegt AJ dat organisatie heel belangrijk is om ervoor te zorgen dat hij geestelijk klaar is voor een zwaar trainingskamp of grote wedstrijd. Hoe heeft hij deze aanpak geleerd? Van kleren kopen!

“Ik vind het moeilijk om kleren te vinden in winkels, dus ik moet plannen,” grinnikt hij.

“Als ik een evenement doe voor Land Rover en zij zeggen ‘je moet een pak aan’, kan ik niet even naar de winkel lopen om een nieuwe te kopen. Ik moet er een op maat laten maken. Dus ben ik begonnen met voorbereiden en dat heeft mijn leven gemakkelijker gemaakt, want ik ben altijd ontspannen als alles geregeld is - zo ga ik graag te werk.”

 

AJ, die in Londen woont, nam deel aan een sparringsessie bij het lanceringsevenement van de nieuwe Evoque met fitness- en boksclub Kobox. Achteraf waren de Londenaar overeenkomsten opgevallen tussen de ontwikkeling van een auto en van een bokser.

Normaal kun je de twee niet vergelijken. Maar ik heb alle informatie die ik nodig heb om mijn volgende wedstrijd te winnen en Land Rover heeft alle informatie die nodig is om de volgende Evoque te bouwen. Dan gaat het over verfijnen wat je hebt en kleine dingetjes verbeteren. Land Rover gebruikt zijn assortiment in zijn voorbeeld en ik probeer mijn assortiment in mijn voordeel te gebruiken.

Anthony Joshua
Houd me op de hoogte